Over ons


Byland Bouw bouwt op traditionele en innovatieve wijze een breed scala aan projecten. Kwaliteit en flexibiliteit zijn bij ons prioriteit, daarom werken wij met goed opgeleide vakmensen.

In onze relatie met onze opdrachtgevers staat het sleutelwoord ‘vertrouwen’ centraal. Hierdoor onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

Wij maken vrijblijvend een afspraak om wensen en ideeën van klanten te vertalen in een duidelijke en leesbare begroting zodat wensen vertaald worden in een kosten overzicht. Aan de hand hiervan hebben we een solide basis om een verdere opdracht uit te werken.

Maar natuurlijk bevinden wij ons ook op de aanbestedingsmarkt waarvoor wij door opdrachtgevers of architecten worden uitgenodigd om mee in te schrijven bij aanbestedingen.

Door het actief bezig te zijn met nieuwe en innovatieve technieken en materialen dragen wij bij aan betere en snellere bouwmethodes maar vooral ook aan duurzaamheid van het milieu.

Dit noemen wij ‘Beter bouwen’

Uiteraard kunnen wij u ontzorgen en desgewenst de nodige procedures verzorgen met betrekking tot de benodigde vergunningen. En zorg dragen voor passend tekenwerk door gerenommeerde architecten of tekenbureaus.

Wij willen u hierbij uitnodigen om rustig de website te bekijken. En voor een uitvoerig, vrijblijvend adviesgesprek kunt u altijd een afspraak maken.

Onze laatste instagram posts

Ons adres

Molenstraat 29
6914 AC Herwen
e-mail: info@bylandbouw.nl
0316541356

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 08:00 - 17:00 

Graag bellen voor een afspraak!